Minőség és élelmiszerbiztonsági politika

A KISTELEKI M+M SAJTGYÁRTÓ KFT. vezetése a hosszú távú eredményesség érdekében kiemelkedően fontosnak tekinti az MSZ EN ISO 22000 és Nemzetközi Élelmiszer Szabvány (IFS) számú szabvány szerinti minőségügyi rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését, hogy a piaci helyzetünk megtartásával és a minőségi munkával előállított termékekkel eredményesen maradjunk a piacon. Ezzel összhangban a KISTELEKI M+M SAJTGYÁRTÓ KFT. minőségpolitikáját az alábbiakban határozza meg:

 

  • A beszerzési politikánkat a mindenkori piaci elvárások és a törvények által előírt, az érdekelt felek elvárásainak megfelelő alap-, segéd-, és csomagoló anyagok biztosítása határozza meg. Beszállítóinkkal kiszámítható és hosszú távú együttműködésre törekszünk, fejlesztési elképzeléseink megvalósításába bevonjuk őket.
  • Törvényi előírások, termékbiztonsági és a higiéniai követelmények betartása valamint a termékeink nyomonkövetése területén a szervezet elkötelezett.
  • A minőségirányítási rendszerrel és HACCP-vel biztosítjuk, hogy az általunk gyártott termékek biztonságosak, bizonyítjuk, hogy a felhasznált anyagok engedélyezettek és csak a megengedett mértékben használjuk azokat, melyeket kiemelt fontosságúnak tartunk. Termékvisszahívást működtetünk.
  • A környezeti és minőségi szempontok figyelembe véve a technológiai gyártások és fejlesztések során építünk dolgozóink, vevőink észrevételeire, véleményére és javaslatára.
  • Minden dolgozó felelős azért, hogy a saját feladatát úgy lássa el, hogy a környezetet terhelő hatások minimalizálásával, hozzájáruljon a cég eredményességéhez.
  • Megrendelőink számára biztosítjuk a pontos szállítást, az ütemes kiszolgálást, a tartós együttműködést, feltételező árpolitikát.
  • A változó igények szoros követése érdekében a társaság minden üzleti partnerével és a vásárlókkal folyamatos kapcsolatot tart fenn. Megelégedettségükre, ill. reklamációikra, igényeikre vonatkozó információkat rendszeresen regisztráljuk, mérjük és feldolgozzuk. Ezen eredményeket a további fejlesztések, javítások érdekében használjuk fel.
  • Fő célunk a hazai és a külföldi vevőink által elvárt állandó, jó minőség biztosítása. A már meglévő kapcsolatok további ápolása mellett új piaci lehetőségek, sikerek kialakítása nemzetközi és hazai piacon egyaránt. Célunk, hogy az érdekelt felek (tulajdonosok, nagyvásárlók, kiskereskedők és a végfelhasználó vásárlók) kivétel nélkül elégedettek legyenek, mind a termék, mind a termékkel kapcsolatos szolgáltatások minőségével is.
  • Mindezzel összefüggésben folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük a társaság eszközállományát, gondoskodunk azok felelősségteljes felhasználásáról. valamint munkatársaink rendszeres továbbképzéséről.

A fentiekben meghatározott célok teljesítéséhez a jelmondatunkat az alábbiakban fogalmazzuk meg:

 

"Minőség + Megbízhatóság = M+M Sajtüzem Kistelek"
 
 

A KISTELEKI M+M SAJTGYÁRTÓ KFT. vezetése elkötelezettsége és személyes példamutatása a termékek kiváló minőségének megőrzése és folyamatos javítása mellett lehetséges és  ugyanezt elvárja minden munkatársától. Törekszünk arra, hogy a vállalat minden szintjén a minőségközpontú szemlélet és felelősségérzet váljon napi gyakorlattá.

 

Kistelek, 2008.02.13.